torsdag 24 oktober 2013

Frukostklubben

Söta ungar! På morgonen innan dagis äter alltid Vincent sin frukost i soffan. Han har haft det tufft att gå till dagis och det enda sättet att få honom att äta något är om han tittar lite på barnprogram och samtidigt har något ätbart i handen. Då äter han utan att tänka. Nu går det bättre att få i väg honom till dagis, men ännu är det samma fras som spelas upp på morgonen "jag vill inte gå till dagis!!" Numera med tillägget: "jag har faktiskt semester". 

Vendela brukar vara den som vaknar först på morgonen (även den som sover hela natten). Hon brukar komma upp och sitta i soffan med en macka hon med. Hon är superglad och nöjd med det. Kikar på tvn, är noga med filten (regel för ätande i soffan: filt eller täcke som skydd för spill), äter fint sin macka och sitter som ett ljus.

I morse blev det ytterligare en medlem i frukortklubben... Som efter några sekunder stog i soffan, kletade macka, skrek efter mamma så fort jag flyttade mig in i ett annat rum.... Hon får nog praktisera ett tag till innan hon är fullfjädrad medlem i frukostklubben. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!