lördag 23 februari 2013

Vi är laddad för SOL!


Vi bokade en resa i går... mmm så kan det gå. :) 15/4 ska vi... om allt går enligt plan... bege oss söderut för bad, sol och vila. I två sköna veckor, slippa städa, slippa laga mat, slippa tvätta och bara njuuuuuta. All inclusive och vattenpark. Heja!

Jag, Tindra och Vincent har varit där förut, även tussarna, men då i min mage. Vi drar till Egypten, cirka 5 timmars flygning är lagom att börja med. Sen skippar vi jet-lag denna gång, två veckor till Thailand eller Karibien är nästan för kort tid. Karibien är ok, för då blir värsta laggen när i kommer hem. Minns att det var sjukt jobbigt när vi kom till Thailand med Vincent och han var vaken mitt i natten och jag var galet trött, tog 3-4 dagar innan vi var ok. Samma när vi åkte till Maldiverna, men då hade vi inga barn med så då går det snabbare att få ordning på tiden.

Så nu börjar planering för TVÅ bebisar... blöjor, barnmat, välling, gröt, ersättning... ehh och ett GÄNG med klädombyten. Solskyddsdräkter, blöjbyxor, solhattar.... För att inte tala om Vincents badgarderob som oxå måste förnyas. Tindra har i alla fall stannat upp i växt lite, så hon har allt hon behöver.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!