torsdag 6 juni 2013

Celine

Celine är en tuff tjej som inte gråter i onödan, hon tar det hon vill ha oavsett vem som håller i det eller vad det blir för reaktioner. Celine är glad och skrattar helt plötsligt utan att vi vet vad som är så roligt. Hon kan helt plötsligt börja skratta i bilen eller i sängen på kvällarna. Celine älskar att leka med bilar och hon drar de runt så att de "kör" och gör brum-ljud med munnen. Hon kan låta som en Björn i bland och det är svårt att förstå hur ett sånt ljud kan komma ur en så söt och näpen varelse.

Celine behöver aldrig bli buren, hon tar sig fram själv och blir inte ledsen när hon blir "lämnad" hon fortsätter med sitt. Hon tycker om mat, men i bland vill hon inte bli matad utan vill äta själv och då kniper hon i hop munnen och tittar bort. Hon älskar glass, melon och mackor.

Celine har i bland svårt att somna och kan då skrika och gråta, det finns inget att göra och plötsligt sover hon. Hon brukar vakna 1-3 gånger per natt. När hon väl sover sover hon hårt och inte ens sin egen bajsblöja bekymrar henne.

Celine har fem tänder, två nere och tre uppe. Hon kan stå själv och går med hjälp av gåbilar och gåvagnar. Celine älskar att vinka och vinkar med båda händerna samtidigt. Hon klappar gärna händerna och skrattar mycket. Hon tycker om leksaker och ofta har hon något som sticker ut ur munnen när hon kryper omkring, en legobit eller annan leksak. Hon är en självständig dam som nyfiket tar sig fram genom livet. Hon är världens bästa Celine!! :D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!