torsdag 6 juni 2013

Vendela

Tussarna är 11 månader och snart inga tussar längre. Vendela är söt, tjejig, har en ljus röst och pratar ofta Da-Da-Da i lite olika melodier. Hon blir superglad och superledsen. Det som gör henne glad och lycklig är att få syn på Mami eller Celine efter att vi varit "borta", alltså runt hörnet eller så. Hon älskar när jag kastar upp henne i luften så att luggen flyger eller när hon böjs ner och ser allt upp och ner. :) Då skrattar hon sitt bubbliga skratt. Det som gör henne ledsen är när någon tar det hon håller i, i från henne. Då är hon otröstlig och kan lägga sig och storgråta och skrika på golvet. Annars är humöret oerhört växlande och det är alltid på Max, åt något håll. Vendela äter all mat och älskar melon, ägg och brödet på Vincents McChicken.

Vendela kan vara reserverad mot de hon inte känner och avskyr BVC människan som väger och mäter. Vendela är duktig på att klättra och kan ta sig hela vägen upp i trappan, klättrar upp på gåbilar och allt annat som går att klättra på. Hon kan stå själv och är en blixtsnabb krypare.

Vendela har fått två tänder som sitter i hennes underkäke. Hon sover som en stock på nätterna, på dagarna vill hon helst sova i sin säng, får hon det kan hon sova tre timmar i sträck. Tvingas hon sova i vagnen så blir det en powernap på ca 20 minuter. Hon är en krålmask när det häller blöjbyten och en av de bästa saker hon vet är att riva ut alla tvättservetter ur en förpackning. Hon använder inte napp men älska nappflaskan, ser hon en nappflaska vill hon ha den till varje pris och det talar hon om!! Hon är världens bästa Vendela . :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!