söndag 2 mars 2014

20 månader!

20 månader i dag... Dessa 20 månader har flugit förbi, har aldrig tidigare varit med om att tiden gått så fort! 

Vendela älskar att mysa, hon vill alltid ha en härlig filt och mysa upp sig nånstans. Hon tittar gärna i böcker och har blivit suverän på pussel på iPaden. Hon klappar sina gosedjur och sin docka. Hon älska att åka kana och kan klättra upp och sätta sig själv. Hon skriker så högt att jag får lock för öronen. Hon är glad och tålig, ställer upp på Vincents vilda lekar. De hoppar i sängen och skrattar. Tomater är det näst bästa hon vet... Bäst är socker och det kan hon lukta sig till. Vill hon ha något skriker hon Mamma!! Och pekar. 

Celine och Vendela kommunicera med kroppsspråk och små öh, hmm och andra ljud. Ofta ber Vendela Celine att hämta något... Och det gör Celine förstås!

Celine är snabb som en vessla och tunn som en spindel, riktig liten atlet! Hon klättrar, hoppar, flyger och far. Hon skrattar ofta högt. Hon gosar gärna och vill kramas och pussas. I bland brottar hon ner Vendela och kramar och pussar henne till hon skriker. Hon dansar direkt hon hör musik med händerna högt över huvudet. Hon tar av sig blöjan när hon kissat och tar på en ny. I dag klättrade hon ur sin spjälsäng och satt plötsligt i vår säng. Hon älskar att vara med Tindra. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!