tisdag 14 maj 2013

Utflykten hur vart det med den?

I går var vi på utflykt, jag, Tussarna och Vincent. Vi drog till Skansen! :) Det är så skönt att vara där när det är lite folk och lugn och ro. Vi parkerade vid Junibacken och gick hela vägen till Skansen.

Vincent var överlycklig och ville väldigt gärna åka karuseller som han åkt året innan. Att han kommer i håg! Tivolit var dock inte riktigt igång och han fick nöja sig med att köra bilen på räls. Han hävdade dock med det bestämdaste att det var tur att han svängde och körde till mamma igen. Vi såg björnarna som fått tre söta ungar... De luktade hmm ja Björn! Vincent vågade åka orm-kanan i år och påstod för Claes att han åkt 4 gånger! Men jag kan lova att det var närmare 400!!

Tussarna satt snälla i vagnen och myste, tittade på allt och alla och skrattade! Särskillt Vendela tyckte det var urhärligt och sov inte en sekund. Celine däremot vilade upp dig ordentligt så hon kunde sjunga HELA vägen hem! Hjälp!

Väl hemma var det bara att kasta i barnen mat och sen åka till förskolan för att byta bil och sen rusa in på styrelsemöte. Puh!

Nu i dag har vi hunnit med att släppa ut och fodra hästar. Skjutsat en av hästtjejerna till skolan och ätit Risifrutti på dagis parkering. Nu ska jag och tussarna äta lite frukost. Tokhungrig!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!