torsdag 6 december 2012

Förändring blir förbättring!


Vad bra det kan bli, när en förändring sker! :) För ett år sedan funderade jag skarpt på att vi borde sälja vårt hus, det var dyrt och backen från garaget till huset var en riktig killer.... När så vi fick veta att det dessutom skulle komma två nya medlemmar i familjen... ja då var det ett faktum, huset skulle säljas. C var skeptisk och han var vrång... men till slut övertalade jag honom. 

Det tog sin lilla tid... men till slut var det sålt. Men nåt nytt boende fanns inte... stress, ångest och en svag framtidstro var de känslor som flyttade in i våra själar. Vi gick på visningar, räknade pengar, vände och vred på allt. Skulle vi ta en lägenhet och kanske flipa och sälja? Näää orka inte... Vi flyttar till vårt förra område, ja det gör vi! Gamla goa vänner och schyssta hus, små tomter... hmm tyvärr även små hus. Men va? Husen är ju skitdyra helt plötsligt... jahapp tänk om!

Vi tittade på hus, funderade... och så en dag stog det klart för oss... vi köper ett renoveringsobjekt och det hus vi köpt... vi har aldrig varit såååå nöjda. Här kan vi leva och bo, lääääänge!! Underbara grannar oxå (att den ena skottade vår uppfart precis med sin snöslunga, det var vad som fick mig att skriva inlägget) och sååå mysigt område. Här trivs vi! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!