tisdag 3 juli 2012

Olika som lingon och blåbär!

Åhhh de låter som små hundvalpar där i sin lilla balja. Mest 1:an såklart. Den lilla pipisen ger sig inte i första taget!!

Kom just på att nu delas första bokstaven i familjen, så det är bara Tindra som är unik! Absolut inte meningen och det slog mig nu när jag ska blogga. Då blir det 1 och 2 ett tag. :).

De är väldigt olika, både i utseende och i beteende. 1:an (Vendela) är större, har en underbar mjuk frisyr med massa hår, hennes näsa har legat tryckt i min magen så den är platt mot vänster. Hon gnyr och gnäller, skriker, vill ha närhet och hon vill snutta. Så mysig och trivs verkligen på mammas bröst! Lite känslig och skriker till vid provtagning.

2:an (Celine) har en krullig kort frisyr, ser ut att vara skavd. Väldigt näpet och sött ansikte. Hårding, ligger själv och kikar och säger bara till när hon är hungrig. Myser gärna men verkar ha ett mindre behov redan nu... Hänger mest med pappa! :) säger inte ett pip när prover tas.

De är gudomliga båda två och jag älskar dem redan !!!

Puss puss

1 kommentar:

  1. hihi ja dom kommer nog få helt olika personligheter och dom kommer ändras en hel del på vägen. Våran etta var också störst men hon är tuffingen och lilla tvåan mesen haha! Får se om det håller i sig så :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar!