söndag 2 september 2012

Dagens outfit

Jag kommer lägga in bilder på tjejerna varje dag och kalla det Dagens outfit, jag är nämligen lite dålig på att dokumentera varje dag. Dessutom ska alla kläder användas.... vi börjar med hemmamys-kläder. 

Dagens start-outfit är från HM på båda tjejerna, Vendela har en ärvd (från Vincent) body i ljusblått och ett par mysiga ljusrosa byxor med hel fot som är inropad i ett klädpaket på tradera. I truten sitter en napp från NAM... köpt ny ;).

Vendela
Celine, som såklart hann somna i babysittern..., har en ärvd body (från Vincent) med små ekorrar och ett par ljusrosa/vit randiga byxor, även dessa inropade i ett klädpaket från tradera.

Celine


Klädbyten.... 

Underbyxor från Katvig, fyndade på Tradera... aldrig använda tidigare. :) Vi var i lekparken i dag och då hade Vendela en ärvd (från Vincent) jacka från HM och Celine en jacka från Name it som följde med ett klädpaket från Tradera. Båda tjejerna fick byta kläder efter matningen... så de har en kortärmad rosa body, från Liten jag, med texten Lilla syster som är ärvd från en kompis döttrar och vita byxor, okänt märke, stl 44 från second-hand tvillinggrupp på facebook. I vagnen har jag ett bäddset från Lexington som oxå är fyndad (verkligen fyndad!) på Tradera. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!