torsdag 6 september 2012

Dagens outfit


I dag har Celine en body från Katvig i rosa och grått, mycket mysig och håller samma fina kvalitet oavsett hur mycket den tvättas, i alla fall hittills. :) Den är köpt på Tradera för en ynka liten peng, under en tia om jag inte minns fel. Byxor från Lindex, vita i plysch... mys mys, köpta i par på Facebook secondhand tvillinggrupp, stl 44 men funkar bra på lilla Celine. :)

Vendela har en superfin body från Polarn och Pyrets 10-gruppen kollektion, köpt på Tradera och insåg inte hur fin den var förrän den kom hem. Har letat med ljus och lykta genom Tradera för att hitta en likadan... men förgäves. Vendela passar mycket bra i rött, vilket inte Celine gör... hon passar bäst i ljusrosa. Byxorna som Vendela har är ett arv från storebror och är HMs tighta byxor svart/vit randiga, mysiga! :) 




Eftersom C hade ett mycket viktigt jobbsamtal idag, och vi har värdelös täckning här, så åkte vi till Valbo och en stor leksaksaffär där. Det är underbart att gå runt och titta, leka lite och se Vincent så fokuserad och intresserad. :) 

Vendela och Celine fick lite finare kläder på sig, premiär för klänningarna från Esprit och handlade på intenetbutiken Lekmer. De är jättefina, ljust rosa, finstickat och fina små underbyxor till. Nu hade ju inte Celine växt i sin klänning, men det gick ju bra ändå. :)

När vi skulle åka fick de varsin jacka med huva på sig, fina jackor från Lindex i varsin färg. Visste faktiskt inte att jag hade dem... men det blev en jättefin kombo. Super att jackorna hade huva, så slapp vi trycka på mössa, vilket inte är poppis! Jackorna är självklart fyndade på Tradera!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!