måndag 3 september 2012

Dagens outfit


Vendela: body från Lindex med små kaniner och djur, inropad på Tradera för en 10:a och byxor från Ellos, köpta från Facebook second hand tvillinggruppen. 

Celine: body från Lindex med söta insekter, inropad från Tradera oxå ca 10 kr, även hon har byxor från Ellos. Söta och tjocka strumpor från HM, hon är alltid kall om fötterna och dessa strumpor är perfekta. Tyvärr sitter de inte kvar så bra. När hon ska ut och balkongmysa med mig så har hon tagit på sig en hemvirkad fjärilsmössa. :)

Få se hur många klädbyten det blir idag? De har klarat förmiddagsmaten utan att kräckla ner sig. :)



Celine: har en mycket fin body från Bombi bitt, ett danskt märke som har väldigt söta kläder med hög kvalitet. Denna body är en favvis och tvättas ofta... trots det är den lika fin i tyget och trycket som om den vore ny. :) Bodyn är självklart fyndad på Tradera. Byxorna är hederliga, pålitliga mysbrallor från HM, det som är bra är att de är tighta och sitter därför bättre... ärvda från storebrorsan Vincent. :)


Celine: hon tog och körde en rygg-poop i babysittern... nice nice... nä!! Nu fick hon hoppa i pyjamasen, denna är såååå mysig och praktisk med dragkedja. Den kommer i från Polarn och Pyret och de har varsin, jag hade lite svårt att hitta två. Köpte först en från Tradera och sen fick jag övervaka tills det kom ut en ny... Polarn och pyret kläder är väldigt poppis på Tradera så det är inte plättlätt att göra fynd, men det är klart det är bra kvalitet så de kan lätt säljas vidare. :) 



Vendela: har nu anslutit pyjamas-ligan. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!