torsdag 21 juni 2012

Min korkek

Då ska vi se...

Att göra, snarast;


  • Spika namnen på bebisarna
  • Bestämma pool - kolla snickare
  • Byta mäklare (heeeeeeeelt värdelös, tappade precis en affär som var så enkel att en unge klarat den)


Nu lever jag med motstridiga känslor; glädje och sorg, smärta och njutning, ilska och lugn.... Ja, vad är väl en bal på slottet eller en sväng runt midsommarstången, när jag kan sitta här under min korkek och bara lukta! :)

Natti natti !!

2 kommentarer:

  1. Vad är det för pool ni skall ha? Jag är grymt nöjd med vår, Vi har en lång slang som vattnet pumpas igenom, som ligger på berget i solen, så det snabbt värms upp i poolen. Och ett rengöringsfilter som vattnet pumpas igenom. Och slutligen någon klor-grej som flyter runt i poolen. Va hade tänkt att bygga en "riktig" pool först, men den här funkar super för oss och lillkillen. När är bf förresten? :-) Trevlig midsommar!

    SvaraRadera
  2. Vad irriterande med mäklaren hoppas att nästa spikar en bra och snabb affär så ni får det ur världen!

    sv: Jag tycker det är jättesött att klä dom lika eller matchande på nåt vis. När vi åker bort brukar jag packa så dom har 3 lika uppsättningar så oftast byter jag på båda om den ena sölar ner sina kläder. Favoritbyxorna har jag 3 utav så det finns en reserv :-) Har köpt många fina 2 pack bodys, då har dom ibland lika bodys men olika färger. Omständigt kan tyckas men jag tycker bara det är roligt!
    Även när vi är hemma blir det lika kläder :-)
    ha en fin midsommar!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar!