onsdag 27 juni 2012

Pyssel of the day

Här är gallerfilten!! :) kommer passa den lilla babyn i babyskyddet och i vagnen, sen får den väl gå som dockfilt antar jag. :) garnet tog slut lite tidigare än beräknat. Men men nemas problemas. Mot nya uppgifter!! :)

Inspiration och grundmönster är från bloggen virkaholic.

2 kommentarer:

  1. fint det blev, önskar att jag kunde virka och sticka. Bor ni i sthlm? Vi ska dit över dagen imorgon. Ska besöka skansen bla. Anders dotter är 8 år har du några tips på annat man kan göra/besöka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! :) Jag är ju nybörjare så det blir snett och vint, men det är sååå kul!! :)

      Skansen låter som en heldags-upplevelse. När min dotter var 8 år (och även nu) så var Gröna Lund (ligger ju mitt över gatan) snäppet värre än Skansen. Men hon älskar djur och hur det var förr i tiden och gick in och förhörde alla som jobbar i de små stugorna på Skansen. Så det var egentligen hugget som stucket, Skansen är ju mer njutning för er eftersom ni har vagnen... jag passar mig för Grönan. :)

      Det finns såklart mängder med saker att göra i stora staden. :) Det beror ju lite på väder och kommunikationer, men är det fokus Skansen. Är det regn så är Naturhistoriska och Cosmonova ett hett tips för en tjej som är 8 år om hon inte varit där. Finns även Tekniska museumet (som ligger på fastlandet - Djurgården, som oxå har en rolig annorlunda biograf och mängder med saker att prova. :)

      Hoppas ni får en bra dag!

      Radera

Lämna gärna en kommentar!